Vacature: Ochtend Melker

  • Salaris Tussen € 7,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Wergea
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Vroeg in de ochtend voor dag en douw opstaan is voor jou geen probleem. Want je komt graag vroeg je bed uit voor de 120 melkkoeien die in de omgeving van Leeuwarden op jou staan te wachten.

Je gaat werken in een 2 x 6 visgraat melkstal en zorgt er voor dat iedere koe zorgvuldig wordt gemolken. Hygiëne is hierbij zeer belangrijk en daarom zorg je er eerst voor dat de uiers goed worden schoongemaakt vervolgens hang je de melkklauw er onder en later controleer je of de koe goed is uitgemolken. Verder heb je een oog voor ziekte herkenning en wanneer je iets afwijkends ziet meld je dit aan de boer. Wanneer alle koeien zijn gemolken maak je de melkstal schoon zodat alles weer netjes is voor de volgende melkbeurt.  Je gaat zelfstandig aan het werk en indien er iets is dan is de melkveehouder aanwezig.

Functie-eisen

  • je hebt ervaring in de melkveehouderij

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een melkveebedrijf van ongeveer 120 melkkoeien en bijbehorend jongvee. Samen met nog een collega verdelen jullie de melkbeurten.

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor langere periode en het aantal uren die je gaat werken is in overleg. Het bruto uurloon ligt tussen de € 7,- en € 12,50 en is afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring. Verder heb je recht op € 0,19 per kilometer zoals de cao Productiegerichte Dierhouderij voorschrijft.

Ben jij de melker die onze opdrachtgever zoekt? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 5 oktober. Heb je nog vragen over de vacature melker? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via