Vacature: Voegenhakker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Harkema
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Onze opdrachtgever Voegbedrijf Jager uit Harkema is door toenemende drukte per direct op zoek naar een voegenhakker. Voor dat een huis opnieuw gevoegd kan worden is het belangrijk dat de oude voeg eerst verwijderd wordt.  In de functie als voegenhakker is het jouw taak de oude voeg te verwijderen. Met behulp van een lucht aangedreven beitel ga jij zorgvuldig de oude voeg uit de gevel hakken. Wanneer alle voegen er uit zijn ga je met een hogedrukspuit de gevel reinigen. Daarna kan de voeger het huis voorzien van een nieuwe voeg en assisteer jij hem bij deze werkzaamheden. Voor de afwerking ga je samen met je collega het huis impregneren en maak je de ramen schoon. Voor deze functie is ervaring niet nodig, wél ben je gedreven en ben je een echte aanpakker.

Functie-eisen

  • bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B
  • in het bezit van een VCA-certificaat of bereid om deze zo snel mogelijk te behalen
  • je hebt interesse voor de bouwsector
  • geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij Voegbedrijf Jager. Hier heerst een gemoedelijke werksfeer en zet je samen met je 12 collega’s de schouders er onder!

Wat wij bieden

Wij bieden je een baan die bij goed functioneren voor langere tijd is. Wanneer de weersomstandigheden mee zitten betreft dit een fulltime functie.  Het bruto uurloon is afhankelijk van de kennis en ervaring die je mee brengt en ligt tussen de € 10,85 en € 12,01 op basis van de cao Bouwnijverheid. Boven op dit uurloon ontvang je een ATV vergoeding tussen de € 0,85 en € 0,95 per gewerkt uur (niet op overwerk uren). Ook word je voorzien van werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ben jij de voegenhakker die wij zoeken? Dan zien wij graag jouw sollicitatie voor 4 oktober tegemoet. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via