Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 14 uur
  • Standplaats Rottevalle
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een parttime baan in de melkveehouderij? Onze opdrachtgever in de omgeving van Drachten is op zoek naar een Melk(st)er voor in de middagen! Ben jij een ervaren melker of ben je gemotiveerd om dit te leren? Dan is deze vacature iets voor jou! 

In de middagen om 16:15 uur begin jij bij onze opdrachtgever in de melkput. Je zorgt dat de ongeveer 260 melkkoeien worden gemolken in de 2x15 zij aan zij melkstal. Je bent ongeveer 2,5 uur aan het melken. Dit betekent dat deze baan goed te combineren is met bijvoorbeeld school of een andere baan. Bij onze opdrachtgever is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en deze verantwoordelijkheid aankunt. Kan jij nog niet zelfstandig melken, maar heb je wel affiniteit met de agrarische sector? Dan zien we ook graag je reactie tegemoet. Onze opdrachtgever begeleidt jou graag tot zelfstandig melker.  

Functie-eisen

- affiniteit met de agrarische sector
- bij voorkeur heb je ervaring met melken 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een melkveebedrijf in de omgeving van Drachten met 260 melkkoeien. 

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie. Je begint om 16:15 uur met werken en bent rond 18:45 uur klaar. Dit doe je 7 keer per week. Ben jij niet alle middagen beschikbaar, maar wel een paar middagen of ochtenden? Dan bespreken we ook graag de mogelijkheden met je, in overleg met onze opdrachtgever zijn er allerlei mogelijkheden. Jouw salaris zal conform het cao Dierhouderij productiegericht tussen de €10,81 en €12,44 liggen. Van Abiant ontvang jij indien nodig laarzen en een overall. 

Ben jij de ''Melker'' die wij zoeken? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Heb je vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 220 440. Graag ontvangen we uiterlijk 4 oktober jouw sollicitatie. 

Deel deze vacature via