Vacature: Minikraanmachinist Winsum

  • Salaris Tussen € 1900,- en € 2750,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Winsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zoek jij een functie als minikraanmachinist? Heb jij al ervaring, of minder ervaring maar ben jij bereid het besturen te leren? Dan komen wij graag in contact met jou!

In de functie van minikraanmachinist werk jij zowel zelfstandig als samen met andere medewerkers. Jij gaat samen met de grondwerker verschillende werkzaamheden verrichten rondom de aanleg van buizen, riolering, putten en kabels. Jij voert de werkzaamheden uit op de minikraan. Door middel van jouw werkzaamheden werk jij naar een mooi resultaat voor de klant. Jij beschikt over een proactieve houding, weet van aanpakken en denkt mee met de werkzaamheden die jij verricht.

Functie-eisen

Zie jij jezelf al werkzaamheden verrichten op de minikraan? En beschik jij over:

  • vca of ben jij bereid deze te halen
  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • ervaring als minikraanmachinist

Over het bedrijf

Jouw werkgever is gevestigd in Winsum en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de grond-, weg- en waterbouw. Daarnaast doet het bedrijf aan machineverhuur met of zonder machinist. Ook biedt het bedrijf diensten aan zoals bestrating, grondwerk, houtbouw, riolering en levering van materiaal. Onder de medewerkers heerst een fijne werksfeer en een goede communicatie met korte lijnen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie als minikraanmachinist bij een bedrijf in de GWW in Winsum. Bij goed bevallen zijn de werkzaamheden voor langere tijd. Jij ontvangt een salaris conform de cao Groen, Grond en Infrastructuur tussen de € 1900,- en € 2750,- bruto per maand, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Zie jij het werk op de minikraan wel zitten? Reageer dan op deze vacature voor 6 oktober 2022, dan nemen wij snel contact met je op! Heb je nog vragen over de vacature 'minikraanmachinist Winsum' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via