Vacature: Sloper

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Weet jij van aanpakken, werk jij netjes en houd jij van actieve werkdagen? Dan is deze functie als sloper misschien iets voor jou!

Het team van slopers binnen dit bedrijf zoekt versterking. Jouw werkdag bestaat uit het slopen van panden. De locatie van jouw werkdag kan erg verschillen. De ene dag ben je aan het slopen in een luxe villawijk, de andere dag in een oud kantoorpand. Door jouw sloopwerk kunnen er later weer nieuwe badkamers, muren en keukens opgebouwd worden: jouw werkzaamheden zijn een belangrijke schakel! Bij jouw functie is het belangrijk om tijdens het slopen rekening te houden met veiligheid, afwijkingen en probleemsituaties. 


Functie-eisen

Jij weet van aanpakken en zwaar werk is voor jou geen enkel probleem. Daarnaast heb jij je rijbewijs B en je VCA-certificaat (of bent bereid deze te behalen op kosten van Abiant)

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Groningen en is uitgegroeid tot een groot afbouwbedrijf. Het bedrijf ontzorgt de klant door een totaalpakket met werkzaamheden aan te bieden. Naast het sloopwerk en traditionele stukadoorswerk kunnen ze ook het tegelwerk, spackwerk en de aanleg van cementdekvloeren uitvoeren.   

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd bij een groot en veelzijdig bedrijf in de afbouwsector. Daarnaast bieden we jou:

  • salaris conform cao tussen de € 13,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen
  • reiskostenvergoeding

Wil jij snel aan de slag als sloper? Dan vragen we jou om op deze vacature te reageren voor 6 oktober 2022. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature van 'sloper'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via