Vacature: Medewerker groenvoorziening

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij graag het hele jaar rond werken? Lees dan snel verder! In de zomer zal de focus op het onderhoud liggen en in de winter op de aanleg. Voor onze opdrachtgever uit Heerenveen zijn we opzoek naar enthousiaste groenvoorzieners die de aankomende jaren graag het team willen komen versterken. Je komt te werken bij grote projecten in het groen. Dus ben jij de gemotiveerde groenvoorziener die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

Jij gaat aan de slag in een allround functie waarbij geen dag hetzelfde is. Als medewerker groenvoorziening ben je de ene dag zelfstandig aan de slag, maar het kan ook zijn dat je in teamverband aan de slag gaat. In de zomer zullen jouw werkzaamheden voornamelijk bestaan uit het onderhoudswerk en in de overige maanden zal de focus gelegd worden op de aanleg. Er zijn een hoop projecten en voor de aankomende tijd staat de agenda vol bij de opdrachtgever! Ook als je nog geen ervaring hebt, maar wel de wil hebt om het vak te leren, nodigen wij jou van harte uit om te reageren. De opdrachtgever leert jou graag de fijne kneepjes van het vak.

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • Fulltime beschikbaar
  • Vca-certificaat (via ons te behalen).

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de Europese groene markt. Het bedrijf zit in meerdere landen in Europa en ook in Nederland zijn ze volop aanwezig. In Nederland zijn er circa 350 medewerkers in dienst en zijn ze volop aan het groeien. Ze blijven zich ontwikkeling en er word geïnvesteerd in een duurzame relatie met hun medewerkers en klanten. Ze staan bekend om het opleiden van personeel en dit doen ze ook met veel groene passie. Niks is te gek en ze weten in elk project waarde toe te voegen en tot een prachtig resultaat te komen. Wil jij ook iedere dag met veel plezier naar het werk toe? Ze ontvangen je met open armen!

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een fulltime baan voor onbepaalde tijd. Als medewerker groenvoorziening ligt jouw salaris tussen de € 12,- en € 14,- bruto per uur. Het loon is conform cao Hoveniersbedrijven en afhankelijk van je ervaring en leeftijd.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag als medewerker groenvoorziening aan het werk? Twijfel niet en reageer voor 7 oktober! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "Medewerker groenvoorziening " Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via