Vacature: Allround timmerman renovatie

  • Salaris Tussen € 15,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Ben jij een allround timmerman renovatie die een afwisselend takenpakket wel ziet zitten? Dan komen wij graag in contact met jou!

Als allround timmerman renovatie heb jij een afwisselend takenpakket, waarbij je zowel voor particulieren als bedrijven werkt. In jouw werkzaamheden voer je vooral herstel- en renovatiewerkzaamheden uit. Onder andere het vervangen van tegels, lood-, hang- en sluitwerk, het afhangen van deuren en het herstellen van schades behoren tot jouw werkzaamheden. Daarnaast is de locatie van jouw functie divers, dit komt doordat jij bij verschillende mensen over de vloer komt. Jij hebt een proactieve houding en denkt mee tijdens de werkzaamheden die jij verricht. 

Functie-eisen

Jij beschikt over een zelfstandige werkhouding en aantoonbare ervaring als timmerman of een opleiding richting timmerman. Daarnaast:

  • heb jij je Vca-certificaat of ben je bereid deze te halen
  • bezit jij je rijbewijs B

Over het bedrijf

Het bedrijf kenmerkt zich met de uitdrukking 'vakwerk is mensenwerk'. Hier staat het bedrijf echt voor. Het hechte team van dit bedrijf bestaat uit 14 medewerkers. Er heerst een gemoedelijke sfeer onder het personeel en jij voelt je snel welkom! De projecten van het bedrijf richten zich voornamelijk op herstel van aardbevingsschade, renovatie, nieuwbouw en verbouw. Ook biedt het bedrijf plaatsen van nieuwe keukens en badkamers aan. Door middel van deze diensten biedt het bedrijf een breed pakket aan bij de klant. 

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie als allround timmerman renovatie. Daarnaast bieden we jou:

  • salaris tussen de € 14,- en € 20,- bruto per uur, dit is conform cao en afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen
  • reiskostenvergoeding

Is de vacature 'allround timmerman renovatie' echt iets wat bij jou past? Dan komen we graag snel in contact met jou! We vragen je om op deze vacature te reageren voor 6 oktober 2022. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de vacature 'allround timmerman'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via