Vacature: Schoonmaker invaller

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Wil jij af en toe invalwerk doen in de schoonmaak en ben jij flexibel in de uren en dagen? Dan is dit een toffe baan voor jou!  Voor een opdrachtgever in Joure zoeken we een schoonmaker. Enthousiast? We horen het graag!

Onze opdrachtgever zoekt een schoonmaker voor het schoon houden van een kantoorpand in Joure. Het is de bedoeling dat je een bij een nieuw kantoorpand de toiletten, kantoren en kantine schoon houdt. Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden, maar het belangrijkste is dat je zorgvuldig werkt. Onze opdrachtgever zal eerst met je mee draaien om je kneepjes van het vak te leren! Super leuke functie in en prachtig pand! De eerste invalklus staat gepland op 7 oktober en 10 oktober van 16:30 t/m 18:15. Vele klussen zullen volgen. Ook als je op zoek bent naar een vast pand kijken we graag mee.

Functie-eisen

  • flexibel inzetbaar
  • betrouwbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een kleine onderneming uit de regio Joure. Persoonlijk contact staat voorop en er heerst een fijne onbevangen sfeer. Het team bestaat uit ongeveer 10 mensen en stuk voor stuk werken ze met veel plezier en motivatie voor onze opdrachtgever. Werkplezier staat voor op daarnaast doen ze er alles aan om elke klant tevreden maken! Ondanks dat je altijd zelfstandig aan de gang bent in het kantoor maak je echt deel uit aan van het team. Je zult je gelijk welkom voelen binnen het team

Wat wij bieden

Je werkdagen zijn in overleg, het gaat om een parttime baan. De baan is dus prima te combineren met school of met een andere baan. Het betreft een dienstverband voor langere periode op vaste dagen. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 11,- en € 13,- bruto per uur zijn.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Joure? Solliciteer dan voor 1 oktober. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker invaller'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via