Vacature: Productiemedewerker textiel

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij graag binnen een groeiende en bloeiende onderneming aan de slag? Ben jij daarnaast op zoek naar een uitdagende functie in de productie van textielproducten?  Dan is deze vacature perfect voor jou! Voor onze opdrachtgever in Joure zijn we op zoek naar een productiemedewerker die bij voorkeur fulltime aan de slag wil.

Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden binnen het bedrijf. Concreet betekend dit je producten sealt, omgooit, inpakt maar ook volop bezig bent aan de snijtafel. Je werkt met zware producten hierbij kun je denken aan producten tussen de 5 en de 40 kilo. Voorbeelden van dingen die ze maken zijn beschermende kleding maar ook kun je denken aan kleding voor gewasbescherming. Naast al deze werkzaamheden zorg je er ook voor dat de omgeving opgeruimd en schoon blijft. Als je ervaring hebt met een heftruck is dit mooi meegenomen, het is wel van belang dat je op korte termijn je heftruckcertificaat gaat behalen. Er zijn volop opleidingsmogelijkheden. 

Functie-eisen

  • heftruckervaring (bereid om certificaat te halen)
  • mbo werk- en denkniveau
  • fysiek sterk

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een prachtig bloeiend bedrijf in Joure, wat al ruim 40 jaar bestaat.. Er werken ruim 10 medewerkers en je komt in een gezellig en enthousiast team. Onze opdrachtgever maakt van grondstoffen prachtige eindproducten en daar ben jij dus super belangrijk in! Ze werken voor verschillende sectoren van ziekenhuizen tot musea. Onze opdrachtgever investeert echt in duurzame relaties met de medewerkers. Bij voorkeur ben je daarom ook voor langere tijd beschikbaar.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou fulltime baan voor langere periode bij de opdrachtgever. Daarnaast bieden wij een salaris  dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de €10,- en €13,- bruto per uur zijn. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag.

Wil jij binnenkort nog starten als productiemedewerker in Joure? Solliciteer dan voor 7 oktober. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Productiemedewerker textiel'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in  Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via