Vacature: Logistiek medewerker m/v

 • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Marum
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Kun jij prioriteiten stellen en kun je (logistiek) goed organiseren? Dan is de functie van logistiek medewerker misschien wel de functie waar jij naar op zoek bent.

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de interne logistieke processen, zoals de logistieke afhandeling van verkooporders in onze systemen. Je verzorgt de voorbereiding en uitvoering van het orderpicken en neemt initiatief voor verdere optimalisering van het logistiek proces. Je bewaakt (mede) de voorraad en overlegt met de afdeling inkoop over minimale voorraadbehoeftes. Je zet daarnaast materialen klaar op basis van werkopdrachten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van ontvangsten in het voorraadsysteem en het verzorgen van de uitgifte van materialen en onderdelen aan service- en installatiemonteurs en klanten aan de balie. 

Functie-eisen

 • ervaring met voorraadbeheersystemen (Kardex is een pre)
 • bestand tegen drukke momenten en goed prioriteiten kunnen stellen
 • samenwerken in een team van enthousiaste collega's
 • sociaal
 • kennis van techniek of logistiek is een pre
 • geldig heftruckcertificaat of bereid deze te behalen
 • geldig VCA-certificaat of bereid deze te behalen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf dat zich al ruim 40 jaar specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Je komt terecht in een enthousiast en gemotiveerd team waarbij binnen een goede sfeer met elkaar wordt gewerkt. Jouw toekomstige collega's hechten waard aan jouw ideeën en verbeterpunten voor de organisatie. Er worden regelmatig personeelsuitjes en personeelsfeesten georganiseerd waar je in een ongedwongen sfeer met jouw collega's samen kunt zijn.

Wat wij bieden

Je treedt rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst. Het betreft een afwisselende baan met veel vrijheid, ruimte om mee te denken in de opzet van het magazijn en dynamiek in een succesvolle en continue groeiende onderneming. Je komt te werken in een team van enthousiaste collega’s in een uitdagende werkomgeving met een informele werksfeer, waar jouw talent gewaardeerd wordt en er volop ruimte is jouw persoonlijke capaciteiten ten volste te ontwikkelen en te benutten middels bijvoorbeeld in interne opleiding die onze opdrachtgever voor jou bekostigt! Bij aanvang van jouw werkzaamheden ligt er een persoonlijk werkkledingpakket op jou te wachten. 

Jouw salaris wordt vastgesteld op basis van jouw (werk)ervaring en de cao Metaal en Techniek. 

Ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan zo snel mogelijk en uiterlijk voor 8 oktober aanstaande. Voor meer informatie of vragen over de vacature van "logistiek medewerker" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. 

Deel deze vacature via