Vacature: Orderpicker Groningen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

In deze functie ben jij dagelijks bezig met alle voorkomende logistieke werkzaamheden en het verwerken van klantorders. Als orderpicker steek jij daarom ook graag de handen uit de mouwen en samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor onder andere het voorraadbeheer, het picken van orders en het aannemen van goederen die geleverd zijn. Ben jij een leergierige orderpicker?

In het magazijn vinden belangrijke taken van het verkoopproces plaats, jij zorgt er namelijk voor dat noodonderdelen op de juiste plaats terecht komen en dus met spoed naar klanten verzonden kunnen worden. In je werk ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van binnenkomende goederen. Deze worden vervolgens door jou gecontroleerd op kwaliteit en hoeveelheid, hierbij krijg je hulp van een handscanner die je vervolgens aangeeft waar in het magazijn het product hoort te liggen.

Het bedrijf heeft een hechte club collega's en zij zullen je ten alle tijden ondersteunen wanneer je er niet uit komt. Daarnaast bieden ze meerdere mogelijkheden om door te groeien, de deur staat altijd voor je open om dit te bespreken.

Functie-eisen

  • Teamplayer
  • Flexibel
  • Positieve instelling
  • Leergierig

Over het bedrijf

Het magazijn van onze opdrachtgever is gevestigd in Groningen en zij zijn specialist in de verkoop en snelle levering van transportonderdelen aan dealers, garagebedrijven en transportondernemingen. In Nederland en België, maar inmiddels ook ver daarbuiten.

Wat wij bieden

Wij bieden een vaste baan en een salaris tussen de € 10,- en € 12,- bruto per uur. Behalve een leuke baan is er volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden. Bij wederzijdse tevredenheid is er ook uitzicht op een contract bij de opdrachtgever. Heb je interesse in de vacature Orderpicker solliciteer dan bij voorkeur direct, maar uiterlijk voor 7 oktober.

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.

Deel deze vacature via