Vacature: Medewerker groenvoorziening Noord-Nederland

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wil jij werken binnen een jong en ondernemend bedrijf, waar groen een basisbegrip is, en de uitspraak "doe maar normaal dan doe je al gek genoeg" nageleefd wordt? 

Wij zoeken een nieuwe medewerker in de groenvoorziening. Zo ben je het ene moment aan het schoffelen en harken, en het andere moment werk je met machines zoals een bosmaaier en bladblazer. Elk gebied waar je komt maak je weer netjes. Ervaring is fijn maar motivatie is nog veel belangrijker. Samen met je collega's ga je op pad langs verschillende projecten om deze te onderhouden en zorg jij ervoor dat het groen er weer goed bijstaat. 

Wanneer je graag buiten werkt is deze functie ideaal voor jou. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem! Je krijgt bij deze werkgever goede begeleiding zodat jij straks een volleerd medewerker groenvoorziening zal zijn. 

Functie-eisen

  • Gemotiveerd
  • Proactieve houding
  • VCA ( of bereid dit te halen via Abiant)
  • Bezit van een rijbewijs B(E) is een pré 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een landelijk begrip in het Groen die samen met enthousiaste vakmensen aan de meest bijzondere projecten werkt. Van het ontwerpen van een groen schoolplein en de aanleg van een zorgtuin tot het uitvoeren van ecologisch onderzoek en het verplanten van monumentale bomen met een verplantmachine. Los van alle grote projecten en ambitie houden ze oog voor detail en zo ook voor talent, je krijgt de ruimte om te ontwikkelen en te ontdekken wat echt bij je past.

Wat wij bieden

Wanneer jij en de opdrachtgever een match zijn, bieden we jou een leuke, afwisselende en flexibele baan binnen een leuk team. Je krijgt de ruimte en begeleiding waar nodig om je te ontwikkelen en ook zijn er mogelijkheden tot het behalen van bijbehorende opleidingen en certificaten. Het uurloon ligt tussen € 12,- en € 14,-

Ben jij enthousiast geworden en lijkt de vacature voor Medewerker groenvoorziening echt iets voor jou? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 7 oktober.
Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.

Deel deze vacature via