Vacature: Medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Gytsjerk
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Een mooie functie in de melkveehouderij die je gaat combineren bij twee bedrijven in de omgeving van Gytstjerk én waar je gaat werken in een ergonomische melkstal. Dus ben jij toe aan een nieuwe uitdaging met doorgroei mogelijkheden? Dan is dit een mooie functie voor jou!

Je krijgt bij de twee melkveebedrijven waar je gaat werken een veelzijdige functie waar je een fulltime baan aan hebt. Bij melkveebedrijf 1 werk je van maandag tot en met vrijdag iedere middag van 16:00 uur tot 18:00 uur en om het weekend de zaterdag- en zondagmiddag. Je melkt dan 180 koeien in een 2 x 16 rapid exit. De melkstal is voorzien van een beweegbare vloer, je werkt dus altijd op de juiste werkhoogte!  Naast de melkbeurten werk je nog drie dagdelen (3 ochtenden van 7:45 uur tot 12:00 uur) om andere werkzaamheden uit te voeren, voornamelijk veel mini shovelwerk. Na je middagpauze ga je door naar melkveebedrijf 2, dit bedrijf maakt gebruik van een melkrobot. Hier help je mee met koeien doorschuiven,  je voert onderhoud werkzaamheden uit aan de machines, maakt de melkrobot schoon en hokken uitmesten. Heb je interesse om bij één van deze bedrijven aan het werk te gaan ? Ook dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

Functie-eisen

  • affiniteit met de melkveehouderij

Over het bedrijf

Je gaat werken bij twee modern ingerichte melkveebedrijven waar ze jou de ruimte geven om je verder te ontwikkelen en jouw werkzaamheden eigen te maken.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgevers bieden jou in totaal een 36-urige werkweek. De werkdagen zoals genoemd in de vacature kunnen in overleg ook aangepast worden. Jouw bruto uurloon ligt tussen de € 10,86 en € 14,50 en is afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring. Indien van toepassing heb je recht op een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Verder word je voorzien van werkkleding zoals een overall en laarzen.

Ben jij de medewerker melkveehouderij die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 8 oktober! Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via