Vacature: Gevelspecialist

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als gevelspecialist zorg jij door verschillende werkzaamheden uit te voeren dat de gevel er weer netjes uit komt te zien! En je gaat werken op verschillende plekken in Noord-Nederland! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan deze vacature verder!

Bij het bedrijf waar je gaat werken word je ingezet op diverse klussen. Dagelijks voer je werkzaamheden uit zoals voeg,- en metselwerk, scheurherstel en af en toe betonreparaties. Ieder project is weer anders en dat zorgt er voor dat geen dag het zelfde er uit ziet! Het te herstellen oppervlak weet jij, samen met je collega weer te restaureren. Je werkt regelmatig op ladders, stijgers of in een hoogwerker en daarom is het belangrijk dat je geen hoogtevrees!  

Functie-eisen

  • in het bezit van rijbewijs B
  • je hebt een VCA certificaat of bereid om deze te behalen. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert vele soorten diensten op het gebied van schoonmaakwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, rioolreiniging, onderhoud, glazenwassen en specialistische reiniging. De opdrachtgevers van dit bedrijf bevinden zich meestal in de noordelijke provincies.  

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan aan voor langere periode en bij goed functioneren behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het bruto uurloon ligt tussen de € 12,50 en € 15,50 en wordt bepaalt op basis van jouw kennis en ervaring. Je gaat werken bij een bedrijf die jou de kans geeft om door te groeien en ruimte en aandacht heeft voor persoonlijk ontwikkeling. 

Ben jij de gevelspecialist die onze opdrachtgever zoekt? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 8 oktober. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via