Vacature: Aankomend dakdekker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

We mogen het eindelijk van de daken schreeuwen. Wij zijn op zoek naar een aankomend dakdekker! Wil je graag een nieuwe uitdaging waarbij je wordt opgeleid tot dakdekker? Ga dan aan het werk bij onze  opdrachtgever in Surhuisterveen! 

Met jouw twee rechterhanden geniet je elke dag weer om te werken op hoogte. Samen met je collega gaan jullie er voor zorgen dat het desbetreffende dak weer vol gaat liggen met (nieuwe)dakpannen. Oude dakpannen en materialen worden door jou en je collega’s verwijderd. Daarna brengen jullie op vakkundige wijze nieuw isolatiemateriaal, windveren en dakpannen aan. Hierbij verricht je ook timmerwerkzaamheden, dus mocht je hier ervaring in hebben dan is dit mooi meegenomen.  De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd bij particulieren en af en toe bij bedrijven. Je werkt meestal in de provincies Friesland en Groningen. En het mooiste van alles? Je maakt mensen blij met een prachtig en veilig nieuw dak boven hun hoofd!

Functie-eisen

  • Je hebt geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een middelgroot bedrijf in Surhuisterveen met ongeveer 10 medewerkers. Er heerst hier een prettige werksfeer en tussen het harde werken door is er altijd tijd voor gezelligheid en grappen.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie en bij goed functioneren kun je voor onbepaalde tijd bij dit bedrijf aan het werk. In eerste instantie ligt jouw bruto uurloon tussen de  € 10,51 en € 13,83, wanneer je de fijne kneepjes van het vak kent, dan kun je rekenen op een hoger bruto uurloon.

Wil je graag aan de slag als aankomend dakdekker? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 14 januari. Heb je nog vragen over de vacature aankomend dakdekker? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via