Vacature: Opperman bestratingen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Een sportschool is voor jou niet meer nodig,  jij kunt je krachttrainingen voortzetten als opperman stratenmaker bij onze opdrachtgever in Drachten. 

Wegens aanhoudende drukte wil onze opdrachtgever het vaste team uitbreiden met een opperman. Als opperman bestratingen vorm je een team met een ervaren collega straatmaker. Jullie gaan samen op pad om verschillende afwisselende klussen uit te voeren in Drachten en omgeving. Deze klussen voer je uit bij particulieren, maar ook bij (semi) overheidsinstellingen. Als handlanger assisteer je de stratenmaker door het aanvoeren van stenen en zand, het invegen van gelegde bestrating, op maat maken van stenen en het samen plaatsen van onder andere trottoirbanden. Daarnaast zorg je voor een nette en veilige werkomgeving en sorteer je de gebruikte materialen. Voor deze functie heb je geen ervaring nodig, wél heb je een gezonde dosis werkethos en ben je fysiek sterk.

Functie-eisen

  • een goede fysieke gesteldheid
  • woont in de omgeving Surhuisterveen of je bent bereid zelfstandig in Surhuisterveen te kunnen komen (carpoolen is bespreekbaar)
  • bij voorkeur in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te behalen (via Abiant) 

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een stabiel bedrijf dat al tientallen jaren actief is in de grond,- weg- en waterbouw sector. Het personeel is gemotiveerd met goede vakkennis. Het bedrijf zorgt er voor dat het personeel met goede gereedschappen en faciliteiten op pad worden gestuurd om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie en de arbeidsvoorwaarden worden opgesteld op basis van de cao Bouw en Infra. Wanneer je ouder bent dan 21 jaar betreft het bruto uurloon tussen de € 10,85 en € 14,32 het exacte uurloon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. Uiteraard word je voorzien van werkkleding en de benodigde PBM’s .

Ben jij dé opperman die onze opdrachtgever zoekt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 8 oktober tegemoet. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via