Vacature: Commercieel medewerker binnendienst EU (standplaats Beilen)

 • Salaris €2436 €3221
 • Aantal uren per week 38 uur
 • Standplaats Beilen
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Wil je graag in de afwisselende uitzendbranche aan de slag, waarin geen dag hetzelfde is? Beheers jij de Engelse taal, bruis jij van energie en kun je dit overbrengen op zowel opdrachtgevers als flexmedewerkers? Dan is dit de uitgelezen kans voor jou om te solliciteren naar de veelzijdige functie van commercieel medewerker binnendienst binnen Abiant EU!

Wat ga je doen?
Een klus of opdracht is pas succesvol afgerond als de vacature bij onze opdrachtgever is vervuld. Als spilfiguur ben je van A tot Z betrokken bij sollicitaties. Je neemt vacatures in behandeling, schrijft wervende (Engelse) vacatureteksten en publiceert deze op diverse online kanalen. Je hebt – met wederom Engels als voertaal – contact met bemiddelaars in diverse landen en voert gesprekken met sollicitanten; telefonisch, maar liefst via een videogesprek. Onze kandidaten komen uit diverse landen binnen Europa, denk aan Polen, Bulgarije, Letland, Kroatië en Spanje.

 

Geen of te weinig kwalitatieve sollicitanten? In de huidige kandidatenmarkt ga jij graag de uitdaging aan om deze te bereiken. Je maakt hiervoor gebruik van social media, marketingactiviteiten en verschillende wervingskanalen. Je werkt hierin nauw samen met de personeelsplanner, zodat jullie gezamenlijk de vacatures weten in te vullen. De perfecte match gemaakt? Een juiste administratieve afwikkeling hoort hier natuurlijk bij, waarbij je rekening houdt met onder meer complete BSN- en ID-gegevens, verzekeringen, contracten en huisvesting. Tot slot heb je ongeveer dertien keer per jaar weekenddienst, waarbij je telefonisch bereikbaar dient te zijn.

Al met al zorg je ervoor dat alle partijen tevreden zijn over de dienstverlening van Abiant EU Service en streef je naar een sterke relatie, zowel met de opdrachtgever als sollicitanten en flexmedewerkers.

Functie-eisen

Je bent een regelaar en een verbinder. Je steekt graag de handen uit de mouwen en denkt in kansen en mogelijkheden. Wij zoeken daarnaast een teamplayer met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en gevoel voor humor.

Verder beschik je over:

 • hbo werk- en denkniveau
 • een vlotte pen om pakkende vacatureteksten te schrijven
 • kennis van social media (kanalen), met name Facebook
 • uitstekende beheersing van de Engelse taal (is jouw Engels uitstekend en je Nederlands beperkt(er); ook dan komen we graag in contact)
 • ervaring in een soortgelijke functie of in de uitzendbranche is een pré
 • kennis van de sectoren waarin Abiant EU Service actief is een pré

Over het bedrijf

Abiant EU Service is een professioneel, kerngezond en betrouwbaar uitzendbureau. Wij werken met een ijzersterk, meertalig team van benaderbare uitzendexperts. Abiant EU Service werkt als zelfstandig merk onder de Abiant Holding, met Beilen als standplaats. We werken dus naast, maar vooral ook mét de elf Abiant-uitzendvestigingen in de drie noordelijke provincies! Met onze uitzendbroeders delen wij kennis, expertise en contacten. Dat coöperatieve gedachtegoed zit in onze genen. Niet gek met de ‘Coöperatie Abiant’ als onze juridische moeder! Een nuchtere, eerlijke achtergrond die zich bij Abiant EU Service vertaalt in daadkracht, oplossingsgerichtheid, betrouwbaarheid en hart voor de zaak! Kijk op www.abiant.nl en/of https://www.abiant.nl/375386/eu-personeel.html voor meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen en veel nieuwe kennis opdoen. In jouw team heerst een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou verder:

 • een functie van 32 tot 37,5 uur per week in een dynamische en regionaal betrokken organisatie
 • een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
 • afhankelijk van kennis en ervaring een salaris tussen € 2.436,- en max. € 3.221,- op basis van 37,5 uur per week (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
 • 26 vakantiedagen en 13 dagen compensatieverlof per jaar op basis van een fulltime dienstverband
 • winstuitkering
 • mobiele telefoon en laptop
 • uitgebreide opleidingsmogelijkheden
 • goede pensioenvoorzieningen

 

Enthousiast?
Kun jij je vinden in ons profiel en zie je jezelf al in Beilen werken als commercieel medewerker binnendienst EU? Solliciteer dan online en stuur jouw CV en (beknopte) motivatie mee. We zullen erna spoedig contact met jou opnemen. Heb je toch nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met vestigingsmanager Tom Verschoor of accountmanager Kasia Prus, te bereiken op 0593-21 40 00 (algemeen nummer). Voor vragen over de selectieprocedure is Annet Fruitema (corporate recruiter) bereikbaar op 06-10 05 03 74. Haar mailadres is afruitema@abiant.nl.

Deel deze vacature via