Vacature: Elektromonteur Panelen

  • Salaris Tussen € 2300,- en € 3000,-
  • Aantal uren per week 60 uur
  • Standplaats Zuidbroek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij elektromonteur? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Ter uitbreiding van het huidige team van +/- 15 medewerkers zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven elektromonteur.

Als elektromonteur houd jij je bezig met het in elkaar zetten en ontwikkelen van de kasten van het aansturingssysteem voor met name de waterpompen.  Deze kasten worden mede door jou voorzien van de modernste apparatuur waardoor de pompen op afstand bedienbaar worden via een mobiele app.  Dit proces is volop in ontwikkeling dus je eigen inbreng wordt zeker gewaardeerd bij dit dynamische bedrijf.

Functie-eisen

  • minimaal 2 jaar ervaring als elektromonteur in besturingstechnieken/panelenbouw & kastenbouw
  • een elektrotechnische opleiding niveau 3 of hoger

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in pompen. Of het nu gaat om elektrische waterpompen, dieselpompen of aggregaten, dat maakt niet uit. Het bedrijf verhuurt met name in Nederland en Duitsland. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie die bij wederzijds goed bevallen voor langere tijd is met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris zal tussen  de € 2300,- en € 3000,- bruto per maand liggen conform cao open teelten en is afhankelijk van jou leeftijd en ervaring. 

Wil jij graag aan de slag als elektromonteur?  Reageer dan voor 15 oktober.  Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via