Vacature: Medewerker vleesveebedrijf (doelgroepregister)

  • Salaris Tussen € 8,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Jij hebt affiniteit met de agrarische sector en mag graag beide handen uit de mouwen steken tussen de koeien! Deze participatiebaan staat jou op het lijf geschreven, assisteren op het bedrijf en tegelijkertijd veel bij leren over diergezondheid. Lees snel meer over deze vacature!

Als medewerker vleesveebedrijf heb jij veel verantwoordelijkheden richting de koeien en kalveren. Jij voert het jongvee met de trekker en voerwagen en controleert de gezondheid van het vee. Daarnaast horen ook andere hand- en spandiensten bij deze functie, zoals opruimen en vegen op het erf. Zoals op elke boerderij! Het is belangrijk dat je interesse hebt in de veehouderij, veel ervaring is geen harde eis!

Functie-eisen

  • interesse in de veehouderij
  • T-rijbewijs
  • +- 3 ochtenden per week beschikbaar
  • doelgroepindicatie (doelgroepenregister / wajong / indicatie banenafspraak)

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft een vleesvee- en akkerbouwbedrijf aan de rand van Groningen. Jij zult vooral op het vleesveebedrijf aan het werk zijn. In de zaai- en oogstperiodes is het ook druk op het land, als je het leuk vindt om ook trekker werkzaamheden te verrichten is dat ook mogelijk! Je werkt in een klein team met wat andere medewerkers die parttime op het bedrijf werken. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie als medewerker vleesveebedrijf op een leuk en sociaal bedrijf aan de rand van Groningen, nabij Harkstede voor ongeveer 12 uur per week. Voor jouw werkzaamheden ontvang je salaris conform de cao productiegerichte dierhouderij, tussen de € 8,- en € 12,- bruto per uur, daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding. 

Ben jij enthousiast en sta je graag tussen de koeien? Reageer dan op deze vacature voor 8 oktober. Heb je nog vragen over de vacature of over de invulling daarvan? Dan kun je contact opnemen met de jobcoaches van Abiant, Monique Roelofs of Istvan Hangyi. Je kunt ze bereiken door te bellen naar 050 206 0021. 

Deel deze vacature via