Vacature: Productiemedewerker

  • Salaris Tussen € 9,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Een specialistisch en specifiek productieproces dat is wat jou aantrekt in je werk. De producten die je produceert gaan de hele wereld over en je bent continue op zoek naar kwaliteit. Herken jij jezelf? Dan ben jij de productiemedewerker die wij zoeken!

Wanneer je aan de slag gaat als productiemedewerker kom je te werken bij een productiebedrijf die hoogwaardige producten produceert voor de transport en industriesector.  Het gaat van seriematige werkzaamheden tot aan maatwerkproducten.
De opdrachtgever waar je voor komt te werken heeft overal wel een oplossing voor. Wanneer je als productiemedewerker aan de slag gaat werk je in een dagdienst van maandag tot en met vrijdag.

Functie-eisen

  • je bent een echte aanpakker 

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een gespecialiseerd productiebedrijf waarbij je samenwerkt met ongeveer 20 collega's. Samen sta je garant voor hoogwaardig kwalitatieve producten waarbij je de ene keer een serie producten fabriceert en de andere keer een enkel maatwerk-product aflevert. Het bedrijf heeft het gehele proces in eigen beheer, van ontwerp tot aflevering bij de klant.

Wat wij bieden

Je gaat eerst aan de slag via Abiant. Wanneer het van beide kanten positief bevalt, dan behoort een overname zeker tot de mogelijkheden! We bieden je een salaris volgens de cao van de opdrachtgever welke ligt tussen de € 10,- en € 12,- bruto per uur. Daarnaast ontvang je ook een reiskotenvergoeding zoals gebruikelijk is bij deze opdrachtgever. 

Ben jij onze nieuwe collega-productiemedewerker? Reageer dan uiterlijk voor 9 oktober op deze vacature. Heb je nog vragen over deze vacature 'productiemedewerker'? Bel dan met ons uitzendbureau in Scheemda op telefoonnummer 0597 59 11 15

Deel deze vacature via