Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Werk je graag in de buitenlucht en zit nauwkeurig werken in je natuur? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een grondwerker die per direct kan starten.

Je wordt ingezet om samen met je team zorg te dragen voor het traceren van de juiste kabels en/of leidingen om vervolgens gericht te graven. Volledige wijken worden door jouw bijdrage voorzien van elektriciteit, water, gas en/of datakabels. Door jouw oplossingsgerichte manier van denken verhelp je de problemen die je tegenkomt.
Je taken zullen bestaan uit werkvoorbereidingen, assisteren bij graafwerkzaamheden het uitvoeren van kwaliteit controles waarbij je afwijkingen signaleert en rapporteert. Daarbij draag je bij aan de veiligheid en een positieve werksfeer. 

Functie-eisen

  • je bent in het bezit van je vca certificaat
  • rijbewijs B en eigen vervoer.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een bedrijf die dagelijks streeft naar de hoogste kwaliteit voor zijn opdrachtgevers. Meer dan duizend collega`s werken met hart voor de zaak dagelijks aan de Nederlandse infrastructuur. Binnen het bedrijf voelt het als familie en staat de mens centraal.

Wat wij bieden

Je kunt voor onze opdrachtgever voor langere tijd aan de slag waarbij je brutoloon ligt tussen €12,26 en €14,78 per uur conform de CAO Groen, Grond en Infrastructuur.
Lijkt het jou leuk om als grondwerker de handen uit de mouwen te steken? Solliciteer dan direct. Wil je meer weten over de vacature 'grondwerker'? Neem dan voor 9 oktober contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via