Vacature: Kraanmachinist

  • Salaris Tussen € 15,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wil jij aan de slag als kraanmachinist waarbij je werkzaamheden uitvoert op verschillende projecten? Dan is dit de vacature voor jou! Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een kraanmachinist die per direct kan starten.

In deze functie ga je aan de slag als kraanmachinist op een 3 t/m 7 tonrupskraan op verschillende projecten met gas, water of elektra in de regio. Het nauwkeurig graven van sleuven en het netjes afwerken wanneer kabels en leidingen erin liggen is waar jij goed in bent.

Functie-eisen

  • je bent in het bezit van een vca certificaat
  • je bent fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Dit bedrijf werkt dagelijks hard om duizenden mensen, bedrijven en wijken  te voorzien van energie, water en data. Door te experimenteren en de mensen ruimte te geven zorgen zij constant voor vernieuwing. Wanneer je voor dit bedrijf werkt voel je dat medewerkers trots zijn op hun werk, zij nemen verantwoordelijkheid en krijgen het vertrouwen om zelf keuzes te maken. Dit is essentieel voor het succes van hun opdrachtgevers.

Wat wij bieden

Voor deze opdrachtgever kun je langere tijd aan de slag als kraanmachinist. Het brutoloon voor deze functie ligt tussen €15,14 en €17,30 per uur conform de CAO Groen, Grond en Infrastructuur.

Ben je enthousiast geworden over de vacature kraanmachinist? Reageer dan snel! Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan voor 9 oktober contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via