Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je jouw kennis en ervaring in de varkenshouderij voortzetten bij een ander bedrijf? Ga dan aan het werk als medewerker varkenshouderij bij onze opdrachtgever in de omgeving van Surhuisterveen! 

Als medewerker in de varkenshouderij kun je zowel parttime al fulltime bij onze opdrachtgever in de omgeving van Surhuisterveen aan het werk. Indien je geen ervaring hebt in de varkenshouderij word je eerst ingewerkt om de fijne kneepjes van het vak te leren om vervolgens zelfstandig aan het werk te gaan. Je krijgt een divers takenpakket, zoals het helpen in de kraamstal waar je de biggen behandeld en een diergezondheidscontrole uitvoert wanneer ze zijn geboren. Je voer de varkens en zorgt er voor dat de hokken worden schoongemaakt. Ook moeten de varkens zo nu en dan verplaatst worden, samen met je collega’s zorgen jullie er voor dat dit om nauwkeurige wijze gebeurt. Er is altijd wat de doen bij dit bedrijf dus er zijn ook genoeg andere klusjes die je kunt oppakken!

Functie-eisen

  • Je hebt affiniteit met de agrarische sector

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk voor een familiebedrijf dat in totaal 11.000 varkens bezit op vier locaties. Je werk samen met nog 3 collega’s.

Wat wij bieden

Je kunt bij onze opdrachtgever zowel fulltime als parttime aan de slag van maandag tot en met vrijdag. Het bruto uurloon is op basis van de cao Productiegerichte Dierhouderij en lig tussen de 10,86 en 14,00 en is afhankelijk van jou leeftijd, kennis en ervaring.

Ben jij binnenkort te vinden tussen de varkens en biggen? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 9 oktober! Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via