Vacature: Leerling Blokkenlijmer

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Standplaats Surhuizum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ga jij mee helpen met het zetten van de basis voor nieuwbouw? Dan kun je bij onze opdrachtgever in Surhuisterveen aan het werk als (leerling)blokkenlijmer!

De werkzaamheden zullen bestaan uit het verlijmen van kalkzandsteenblokken, zowel in handzaam formaat als wel door middel van een Warrybok (een op afstand bestuurbare elementen stapelaar). Je gaat samen met een ervaren collega aan het werk en hij leert jouw alle facetten van het vak, uiteenlopend van het aanmaken van de lijm tot het stellen van de kimmen op de juiste hoogte. Je bent voornamelijk werkzaam in de regio Friesland en werkt met een vaste collega.

Functie-eisen

  • gemotiveerd (om het vak te leren) 
  • enige ervaring in de bouwsector

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een klein bedrijf in de omgeving van Surhuisterveen, het bedrijf is  werkzaam  voor vaste aannemers. Er heerst een gemoedelijke werksfeer en ze geven jou graag de kans om het vak te leren. Samen met je collega zetten jullie de schouders er onder om goede resultaten te behalen en de klus te klaren!

Wat wij bieden

Het betreft een baan voor langere tijd en de intentie is om jou fulltime aan de slag te laten gaan als blokkenlijmer. Je werkdagen zijn ongeveer van 7.00 uur tot 16.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Het uurloon is op basis van de cao Bouw en Infra. Als je 21 jaar en ouder bent betreft het bruto uurloon tussen de € 10,99 en € 14,53 en wordt onder andere bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. Over de normale uren ontvang je een atv vergoeding van 7,87 % boven op je normale uurloon. Bij gebruik van eigen vervoer ontvang je € 0,19 per kilometer. Abiant zorgt er voor dat je beschikt over de juiste PBM’s, werkkleding en eventuele certificaten.

Wil jij graag op  als blokkenlijmer aan het werk? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 9 oktober tegemoet. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen. Je kunt bellen naar telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via