Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren timmerman of wil jij graag het vak leren? Dan is dit jouw kans! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Drachten zijn wij op zoek naar een timmerman! Ben jij benieuwd naar deze functie? Lees dan snel verder!

Als timmerman voer jij timmerwerkzaamheden uit voor particuliere en projectmatige nieuwbouwwoningen in de Noordelijke provincies van het land. Na het plaatsen van de casco van de woning zorg jij voor de uitvoering van alle voorkomende timmerwerkzaamheden. Je werkt aan de hand van tekeningen en zorgt voor de juiste uitvoering van de opdrachten. Ben jij geen ervaren timmerman, maar heb je wel twee rechter handen en enthousiast om te leren? Dan bespreken we ook graag de mogelijkheden met je.  

Functie-eisen

  • Een afgeronde mbo-opleiding, richting bouwkunde
  • VCA diploma (of bereid om deze op korte termijn te halen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bouwbedrijf in de omgeving van Surhuisterveen. Met jarenlange ervaring in nieuwbouwwoningen. Eerlijk, nuchter en correct zijn kernwaarden van dit bedrijf.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Ook behoort een contract rechtstreeks bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden. Jouw salaris zal conform het cao Timmerindustrie tussen de €11,41 en €12,03 liggen. Jouw salaris wordt in overleg bepaald, afhankelijk van je kennis en ervaring.

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature als timmerman? Solliciteer dan nu! Wil je meer informatie over de vacature Timmerman? Neem dan contact op met ons uitzendbureau op telefoonnummer 0512 220440. We ontvangen graag uiterlijk 7 oktober jouw sollicitatie. 

Deel deze vacature via