Vacature: PUR isolatiemonteur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Jij brengt in deze functie PUR isolatie aan in de muren van renovatie- en nieubouwhuizen. Je werkt projectmatig bij grotere klussen samen met je collega`s om ervoor te zorgen dat de huizen weer tip top in orde worden afgeleverd. Je komt dan wel niet bij de mensen thuis maar bent wél het visite kaartje van je nieuwe werkgever. Goede en duidelijke communicatie, respect en vakmanschap zijn daarbij sleutelwoorden. Het PUR-schuim zal door jou met een spuitpistool op het te isoleren oppervlak worden gespoten en deze dicht dan alle kieren,spleten en hoeken en gaten. 

We zoeken een enthousiaste medewerker die flexibel is ingesteld en die met een proactieve werkhouding de werkdag wel door komt. We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en gemotiveerd aan de slag gaat en voor elk probleem wel een oplossing weet te vinden. De werktijden zijn verschillend maar altijd overdag en doordeweeks. 

Functie-eisen

  • Rijbewijs BE
  • 1-3 jaar ervaring als pur-spuiter of bereid het vak te leren
  • VCA certficaat is een pré 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een jong en groeien bedrijf dat al een tijd flink aan de weg timmert. Naar eigen zeggen is hij hier nog lang niet klaar mee en ziet in de toekomst leuke nieuwe projecten waar jij natuurlijk onderdeel van zal zijn. Jouw nieuwe werkgever houd zich bezig met het isoleren van nieuwbouw woningen en renovatie klussen.

Wat wij bieden

Een leuke diverse baan waarbij jij helpt om woningen duurzaam te maken. Je ontvangt een salaris tussen € 12,- en € 16,- Zie jij jezelf helemaal in de vacature PUR isolatiemonteur  solliciteer dan gelijk of in ieder geval voor 14 oktober. Wil jij graag meer informatie? Neem dan contact op met ons Abiant vestiging Groningen via 050-5492840 

Deel deze vacature via