Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 5 uur
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavo

Over de functie

Wil jij graag 130 koeien melken en ben jij beschikbaar op maandag en zaterdag? In de omgeving van Eelde en Vries zoeken wij een melker.

Als melker ga jij zelfstandig zo'n 130 koeien melken. Wij zoeken en melker die beschikbaar is op maandag en zaterdagmiddag. Een melkbeurt duurt van 17.00 uur tot circa 19.30 uur. Deze functie is erg goed in te vullen als bijbaan of te combineren met een andere baan.

Jouw belangrijkste taak is het melken van de koeien. Voor aanvang van het melken zorg je dat de koeien worden opgesloten in de wachtruimte en begeleid de koeien de melkstal in. Nadat de laatste koe is gemolken maak je de melkstal schoon. Omdat het melkveebedrijf moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken is ben je in het bezit van eigen vervoer.

Functie-eisen

  • in bezit van eigen vervoer
  • beschikbaar op maandag en zaterdagmiddag
  • aantoonbare ervaring als melker

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf is gevestigd in de omgeving van Eelde en Vries. Er worden zo'n 130 koeien gemolken.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke bijbaan op een melkveebedrijf. Je ontvangt, bij 21 jaar en ouder, een bruto uurloon tussen de € 10,70 en € 14,- per uur conform cao dierhouderij. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en heb je ervaring als melker? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als melker. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via