Vacature: Sloper

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij hebt het slopen in je bloed zitten en vind het fantastisch om elke dag op verschillende plekken te werken. Ben jij een echte aanpakker die niet stil kan zitten? Dan ben jij degene die we zoeken. In de omgeving van Leeuwarden zoeken we voor een bouwbedrijf een sloper die op korte termijn al kan starten!

In de functie van sloper ben je werkzaam op verschillende projecten, voornamelijk in Noord-Nederland. Door de verschillende projecten biedt dit bedrijf een baan met veel afwisseling op diverse locaties en allerlei soorten sloopwerk. Als sloper werk je mee aan de sloop en renovatie van diverse panden zoals scholen, kantoren en woningen. Je maakt hierbij gebruik van diverse hand- en machinale gereedschappen. Belangrijk is dat je houdt van aanpakken, fysiek zwaar werk aankunt en bereid bent om op diverse projecten te werken. Bij voorkeur ben je 40 uur per week beschikbaar maar ook 32 uur zou een optie kunnen zijn.

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • VCA-certificaat (of bereid deze binnen 3 maanden te halen)
  • B rijbewijs (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in het noorden van Nederland. Er werken ongeveer 40 medewerkers en ze zijn met zijn allen een hecht team. Samen klaren ze de klus en daarom is de teamspirit goed!

Wat wij bieden

Het salaris voor deze functie is conform cao Bouw en bedraagt tussen € 12,09 en € 16,15 bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Er is een staffel van toepassing. Je start in overleg op minimaal €12,09 na een half jaar werken zit je op €13,44 en na een jaar groei je door naar € 16,15 per uur. Daarnaast verdien je nog leuke toeslagen wanneer er sprake is van overwerk. Ook tijdens de vakanties heb je het goed voor elkaar! 

Is het werk van sloper jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 8 oktober. Heb je nog vragen over de vacature 'Sloper'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via