Vacature: Schoonmaker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij de komende tijd weer extra beschikbaar en zou je graag een aantal vaste projecten willen oppakken in de schoonmaak? Dan zoeken we jou! Een enthousiaste schoonmaakmedewerker in de omgeving van Lemmer is van harte welkom om de boel weer flink te poetsen bij onze opdrachtgever. Je word met open armen ontvangen.

Als schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijks schoonmaak werkzaamheden binnen het bedrijf. Hierbij kun je denken aan het reinigen van kantoren, sanitair, stoffen, stofzuigen en dweilen. Daarnaast zorg je ook voor schone prullenbakken en laat je alles hygiënisch achter. Plezier in je werk staat voorop! Nadat je bent ingewerkt ga je zelfstandig of samen met een collega aan de slag binnen het bedrijf, dit is afhankelijk van de verschillende projecten. 

  • project 1 l Kantoorpand l Lemmer l 2 uur per keer l Na 17:00 l Woe
  • project 2 l Kinderdagverblijf l Lemmer l 2,25 uur per keer l Na 18:00 l Ma,Di,do
  • project 3 l Kinderdagverblijf l Lemmer l 1,5 uur per keer l Na 18:00 l Ma,Di,Woe,Do

Project 1 valt eventueel te combineren met 1 van de andere projecten in Lemmer. 

Functie-eisen

  • woonachtig in de directe omgeving van Lemmer
  • enthusiast 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een klein bedrijf in Friesland waarbij je je zeker thuis zult gaan voelen. In de schoonmaak ben je altijd zelfstandig aan het werk maar je zult je toch deel voelen van het team. Ze zijn namelijk iedere dag weer super blij omdat het weer zo netjes schoon is!  

Wat wij bieden

Je gaat parttime aan de slag bij deze fucntie. Het betreft een dienstverband voor een onbepaalde tijd op vaste dagen. Het salaris is conform cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 11,83 en € 12,- bruto per uur zijn.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Lemmer? Solliciteer dan voor 8 oktober, laat je dan even weten in welke projecten je geïnteresseerd bent? Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via