Vacature: Bijbaan industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 17,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan in Joure waar je ook nog eens lekker kunt verdienen? Dan is dit de baan voor jou! Zodra jij in de nacht werkzaam bent verdien je € 17,44 per uur wanneer je 21 jaar of ouder bent. Je zult aan de slag gaan in een tabakfabriek in Joure als industrieel reiniger, hier is een team van studenten werkzaam jullie zullen alles weer spik en span er uit laten zien.

Schoonmaken van machines en apparatuur op verschillende afdelingen zijn jouw taken. Voornamelijk zal je hier met een stofzuiger aan de slag gaan. Ook zorg je ervoor dat de productieruimte er weer blinkend uit komt te zien. Het is een pittige klus, maar aangezien vele handen licht werk maken heb je samen met je team de klus binnen 8 uur geklaard. En het fijne van deze job is dat je tussen 21:30 uur en 6:00 uur een toeslag ontvangt van 150%. Dat is leuk bijverdienen! En je hebt de mogelijkheid om per direct te beginnen. Je werkdag zal elke vrijdag plaats vinden. Maar in de vakantieperiode kun je vaak extra dagen werken. Indien de samenwerking wederzijds goed bevalt zijn er mogelijkheden tot verlening!

Functie-eisen

  • 18 jaar of ouder
  • Woonachtig in de omgeving van Joure

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Joure is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat zich vooral richt op schoonmaakwerkzaamheden in de foodindustrie. Je komt te werken bij een hecht en gezellig team. Elke week weer zetten jullie je samen in voor een blinkend resultaat. Er werken ongeveer 200 medewerkers bij het bedrijf, waarvan jij in een team met 10 collega's komt te werken.

Wat wij bieden

Het gaat over een parttime functie waarbij vrijdag jouw werkdag zal zijn. Het salaris wordt ingeschaald tussen € 17,- en € 18,- bruto per uur, vanaf 21 jaar. Dit loon is inclusief ploegentoeslag. Dit alles wordt bepaald aan de hand van de cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als industrieel schoonmaken in Joure. Solliciteer dan voor 1 oktober. Heb je nog vragen over de vacature “ bijbaan Industrieel reiniger”? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via