Vacature: Teeltmedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dwingeloo
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Heb jij interesse in de bloementeelt? Heb je tevens ervaring in de bloementeelt of akkerbouw? Wij zijn in de omgeving van Beilen op zoek naar een teeltmedewerker.

Jij gaat je richten op alle voorkomende werkzaamheden binnen de bloementeelt. Als medewerker teelt verzorg jij de landbewerking en de gewasverzorging. Je word tevens ingezet bij snijwerkzaamheden en helpt om de oogst binnen te halen. Je verricht klein onderhoud aan installaties, werktuigen en gewasverzorging. In de agrarische sector heb je veel te maken met piekmomenten. We zoeken een medewerker die bereid is om in deze periode langer door te werken en er samen met jouw collega's voor te zorgen dat de oogst op tijd binnen is.

Functie-eisen

  • rijbewijs T
  • spuitlicentie (bij voorkeur)
  • affiniteit met akkerbouw of bloementeelt

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bloementeler in de omgeving van Beilen. Er worden verschillende bloemensoorten verbouwd zoals lelies, tulpen, gladiolen en zomerbloemen. Deze worden zowel in de buitenlucht als in de kas verbouwd. Binnen het team heerst een goede en gezellige werksfeer in een jong en gemotiveerd team.  

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een werkplek in de bloementeelt waar je het gehele jaar kunt blijven werken. Je komt te werken in een jong en dynamisch team. Je ontvangt een uurloon tussen de € 10,79 en € 14,- conform cao open teelten. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring.

Wil jij graag aan de slag als teeltmedewerker en ben jij op korte termijn beschikbaar? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via