Vacature: Junior Projectleider

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 2800,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Ben jij een communicatief vaardig en gemotiveerde duizendpoot die ondernemersdrang heeft en sterk in zijn of haar schoenen staat? Krijg jij energie van het reilen en zeilen van projecten en heb je affiniteit met techniek? Dan ben jij de Projectleider die wij zoeken! 

Voor deze functie zoeken wij iemand die samenwerkt en overlegt met de projectmanagers over de juiste technische uitvoering van verschillende projecten. Daarnaast ondersteun je bij de dagelijkse werkzaamheden rondom deze projecten, regelt de bestellingen voor het project en zorgt voor het transport hiervan. Je krijgt energie van het inplannen van de montagemedewerkers en je bewaakt de voortgang en de nazorg van de projecten en communiceert proactief.

Functie-eisen

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, 
  • Je hebt een positieve houding en straalt enthousiasme uit.
  • Je hebt werkervaring in de bouw en/of installatiebranche, 
  • Daarnaast is een afgeronde opleiding in deze sector een pre, maar (werk)ervaring is belangrijker.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert en installeert textiele luchtverdeelslangen in heel Nederland voor verschillende projecten, zoals kantoren, scholen, sportcentra, industrie, theaters en zwembaden. Een team van projectmanagers en montagemedewerkers zorgt samen voor de succesvolle realisatie van de mooiste projecten. Hierbij zijn samenwerken en communicatie de pijlers van deze teams waarbij kwaliteit met hoofdletters geschreven staat. De organisatie is groeiende en is één van de belangrijkste spelers in deze specialistische markt, dit doen zij samen met een leuk en enthousiast team. Humor, respect, vriendelijkheid, motivatie en een positieve houding zijn belangrijke aspecten in deze organisatie.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke, uitdagende baan binnen een hecht team met flexibele werktijden. Het is prettig dat je vaak op kantoor bent, maar de balans tussen werktijd en privétijd vindt de opdrachtgever net zo belangrijk. Groeien binnen de organisatie kan, zowel intern door overdracht van onze enorme ervaring als ook het volgen van cursussen en opleidingen. Het bruto salaris ligt tussen € 2.500,- en € 2.800,- afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast behoort een een cursus Barista bij de standaard inwerkprocedure. 

Spreekt deze vacature van Projectleider jou aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 26 augustus. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen. Het telefoonnummer van Abiant Techniek is 050 206 02 00

Deel deze vacature via