Vacature: Melker Eenrum

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Mensingeweer
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwo

Over de functie

Tussen de koeien in de melkstal, daar voel jij je thuis! Daarom komen we graag in contact met jou, omdat we een leuke vacature open hebben staan voor een melker in Eenrum. Nieuwsgierig? Lees de vacature dan verder voor meer informatie. 

Een melkveehouder in de omgeving Eenrum is op zoek naar een melker voor ongeveer 3 á 4 melkbeurten per week, waarbij je in overleg ook melkbeurten op gaat pakken in het weekend. Het melken duurt iets langer dan twee uur per keer. 

Indien je ook kunt klauwverzorgen en/of trekker rijden dan zijn er ook mogelijkheden om de uren verder uit te breiden met extra werkzaamheden op het melkveebedrijf. 

Functie-eisen

Jij past goed bij dit bedrijf als je affiniteit hebt met de melkveehouderij en vaker koeien hebt gemolken.

Over het bedrijf

Op dit melkveebedrijf in Eenrum worden er ongeveer 120 koeien gemolken. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een (bij)baan als melker in Eenrum voor ongeveer 10 uur per week, waarbij de uren eventueel uit te breiden zijn met extra werkzaamheden op het melkveebedrijf. Je ontvangt loon conform de cao productiegerichte dierhouderij tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je loon conform je leeftijd. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiedagen en vakantiegeld op. 

Interesse om kennis te maken met dit bedrijf? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Bedum, je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30.

Deel deze vacature via