Vacature: Fulltime Ervaren Elektromonteur Utiliteit

  • Salaris Tussen € 13,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij toe aan een nieuwe, frisse werkomgeving bij een leuke opdrachtgever? Lees dan snel verder! Voor een relatie in Oost-Groningen zoeken wij een ervaren elektromonteur.

Als monteur E ga je hoofdzakelijk aan de slag in de utiliteit, renovatie en onderhoud, een functie met afwisseling dus. De werkzaamheden zijn  gericht op de nieuwbouw en het onderhoud van elektrotechnische installaties, data-installaties en zonnepanelen. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken en je werkgever ondersteunt in alles wat je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren. Deze projecten voer je zelfstandig uit en je bent wanneer nodig in staat om leerlingen te ondersteunen in hun werkzaamheden. Kortom een afwisselende functie met veel ruimte voor jouw eigen inbreng en zelfstandige werkwijze.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding richting elektrotechniek
  • NEN3140, NEN1010 en VCA
  • Je bent communicatief vaardig en representatief
  • Je hebt een rijbewijs B
  • Je hebt werkervaring als monteur E

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag voor een opdrachtgever met een gevestigde naam binnen de elektrotechniek in een dorp net buiten Groningen. De projecten richten zich hoofdzakelijk op interessante onderhoudsprojecten binnen de woningbouw utiliteit op zowel het gebied van E. Het betreft een gezond bedrijf met een mooi team en een fijne, laagdrempelige bedrijfscultuur. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden en aantrekkelijke secundaire en primaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wij bieden

Wil jij een uitdagende baan voor langere tijd als Elektromonteur in een prettige werkomgeving? Reageer dan voor 7 Oktober. Het uurloon ligt tussen €14,- en €20,- bruto per uur afhankelijk van je kennis en ervaring. Mocht je niet aan alle eisen van de vacature voldoen, dan vragen wij je toch om te reageren. Wij hebben namelijk ook andere interessante vacatures of opleidingsmogelijkheden voor je.

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen met Sjoerd Muntendam, Accountmanager Techniek, via 06 - 11 76 10 36 of het team van Abiant Techniek via 050 - 206 0200 

Deel deze vacature via