Vacature: Glazenwasser (veel werken met hoogwerker!)

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Is werken op hoogte voor jou geen probleem? Jij zorgt ervoor dat klanten weer blinkende schone ramen en kozijnen krijgen. Enthousiast? Lees dan snel verder!

Tijdens jouw functie start jij dagelijks op in Bedum. Op deze locatie pak jij jouw benodigdheden zodat jij weer een dag aan de slag kan in de specialistische glasbewassing en reiniging. Jouw functie bestaat namelijk niet alleen uit 'normale' ramenwassen. Jij werkt bijvoorbeeld ook regelmatig op hoogte met een hoogwerker. Jij zorgt ervoor dat klanten weer blinkende ramen en kozijnen hebben! 

Ervaring als glazenwasser is geen vereiste, jouw nieuwe werkgever wil jou graag het vak leren!

Functie-eisen

Jij past goed binnen dit bedrijf wanneer je een echte aanpakker bent en op zoek bent naar een afwisselende werkomgeving. Daarnaast is het fijn als jij het volgende toe kunt voegen:

  • rijbewijs B
  • zelfstandige houding
  • dienstverlenende persoonlijkheid

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een schoonmaak- en glazenwassersbedrijf uit de omgeving van Bedum en bestaat al bijna 20 jaar. Het bedrijf is van een eenmanszaak uitgeroeid tot een mooie, grotere organisatie met een veelzijdige klantenkring. Het bedrijf zorgt ervoor dat klanten kunnen genieten van schone, frisse en opgeruimde kantoren en bedrijfspanden. 

Wat wij bieden

Ben jij fulltime beschikbaar? Dan bieden we jou een baan als glazenwasser met mogelijkheid tot een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Afhankelijk van jouw kennis en kunde ligt jouw salaris tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur, conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Ben jij binnenkort beschikbaar om te starten als glazenwasser in de omgeving van Bedum? Dan vragen we jou om op deze vacature te reageren voor 6 oktober. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de vacature 'glazenwasser'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via