Vacature: Monteur zonnepanelen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sauwerd
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zonnepanelen, hot item op dit moment! Als (leerling) monteur ga jij samen met collega's zonnepanelen veilig plaatsen op de daken. Zie jij dit wel zitten? Lees dan snel verder.

In jouw functie als (leerling) monteur zonnepanelen ga jij helpen met het plaatsen, repareren en aansluiten van zonnepanelen op daken in Groningen. Het is handig als jij ervaring hebt, maar het is geen harde eis. Jouw nieuwe werkgever heeft namelijk meerdere werknemers in dienst die naast de ervaring en hulp van hun collega's ook een leertraject van drie maanden hebben gevolgd richting de aanleg en installatie van zonnepanelen. 

Functie-eisen

  • vca-certificaat of bereid deze te halen
  • fulltime beschikbaar
  • bij voorkeur ervaring als monteur

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een familiebedrijf actief in het installeren van zonnestroom installaties. Bij het bedrijf zijn zes medewerker in dienst die dagelijks op de daken in Groningen staan, zowel ervaren monteurs als leerling monteurs.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie als monteur zonnepanelen. Je ontvangt salaris conform de cao klein metaal tussen de € 11,- en € 16,- bruto per uur, afhankelijk van je ervaring. 

Enthousiast om aan de gang te gaan als monteur zonnepanelen? Wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature voor 7 oktober. Heb je nog vragen over de vacature 'monteur zonnepanelen' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum door te bellen naar 050 319 96 30 of te mailen naar infobedum@abiant.nl. Of loop even binnen op onze vestiging. 

Deel deze vacature via