Vacature: Isolatiemonteur

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Het is druk met woningen isoleren! Daarom zoeken wij een isolatiemonteur. Als isolatiemonteur plaats jij onder andere dak-, vloer-, wand- en zolderisolatie om zo de huizen te verduurzamen bij verschillende klanten. 

Als isolatiemonteur kom je bij particulieren thuis om de woning beter te isoleren. Dit kan gaan om gevel-, dak-, vloer-, zolder- en garageisolatie, zo heb je een hele gevarieerde werkweek! Naast het plaatsen van isolatie wordt er ook van je gevraagd om te zorgen voor een nette afwerking van de isolatie door het plaatsen van gipsplaten, OSB platen of underlayment platen. Het bedrijf levert een volledige service, dit houdt in dat jij ook aftimmerwerkzaamheden zult uitvoeren zoals het plaatsen van een knieschot, het afwerken van een raamkozijn en het renoveren van een zolder.

Functie-eisen

Jij past goed bij dit bedrijf wanneer jij energiek bent en een zelfstandige werkhouding hebt, dit vul jij aan met:

  • rijbewijs B
  • klantvriendelijkheid

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een kleinschalig, professioneel isolatiebedrijf in Bedum. Bij het bedrijf werken ze met modern gereedschap om de klus te klaren. Tijdens het werk zul je doorgaans met je collega op pad gaan, al kan het ook voorkomen dat je een keer zelf een klus oppakt.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan als isolatiemonteur bij dit leuke bedrijf in Bedum, echter is een parttime dienstverband ook bespreekbaar! We bieden jou een functie voor in ieder geval tot augustus, met kans op verlenging. Daarnaast bieden we jou:

  • loon conform cao klein metaal tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen
  • reiskostenvergoeding

Ben jij enthousiast geworden om bij dit bedrijf aan de slag te gaan als isolatiemonteur? Reageer dan voor 10 oktober op deze vacature door hieronder op deze vacature te solliciteren. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'isolatiemonteur'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 050 319 9630, of te mailen naar infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via