Vacature: Grondwerker (met opleidingsmogelijkheden)

 • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Winsum Gn
 • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging als grondwerker? Als grondwerker werk je iedere dag in de buitenlucht om de infrastructuur van Groningen een stukje beter te maken. Daarnaast maakt deze functie het mogelijk om te werken én te leren!

Als grondwerker heb jij een mooie baan met beide voeten in de klei! Je draagt bij aan de ontwikkeling van de infrastructuur bij jou in de buurt. Jouw werkzaamheden bestaan uit een wisselend takenpakket met onder andere: het aanleggen van glasvezelvoorzieningen, leggen van rioleringen en het plaatsen van putten. Samen met jouw collega's grondwerkers en minikraanmachinisten werken jullie samen naar een goed einde van de projecten.

Ervaring als grondwerker is niet vereist in deze functie, wij helpen jou graag verder! Jouw nieuwe werkgever wil jou namelijk graag opleiden op de manier die jij prettig vind. Dit kan onder andere via een gekwalificeerde opleiding waarbij je de hele week werkt en af en toe een dag naar school gaat, hierbij ondersteund Abiant jou in de leermiddelen en heb je een vast contactpersoon bij Abiant. Daarnaast staat jouw werkgever er ook voor open om jou in de praktijk alles te leren, zónder schooldagen. Net wat jou past! Ook belangrijk om te weten: tijdens jouw opleiding krijg je gewoon salaris conform cao.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een grondwerker die dagelijks met energie op de klus staat. Daar voeg jij aan toe:

 • een vca-certificaat of je bent bereid deze te halen (dit kan via Abiant)
 • een positieve werkhouding
 • eventueel de bereidheid om het vak te leren via een opleiding

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een gemotiveerd en leuk grondwerkbedrijf uit de omgeving van Winsum. Jouw nieuwe collega's zijn dagelijks aan het werk in de gehele grond-, weg- en waterbouw en pakken grotere en kleinere klussen zonder problemen aan. Kortom, een werkplek waar jij meegenomen wordt in het enthousiasme en waar jij je snel thuis zult voelen!

Wat wij bieden

Jouw nieuwe werkgever biedt jou een plaats voor langere tijd, daar voegen wij het volgende aan toe:

 • salaris conform cao tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur
 • opbouw vakantiedagen en vakantiegeld
 • reiskostenvergoeding
 • diverse opleidingsmogelijkheden

Het vak van grondwerker moet goed bij je passen, we helpen je graag om te kijken of dit ook écht zo is voor jou! Reageer op deze vacature voor 10 oktober, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen over de vacature 'grondwerker (met opleidingsmogelijkeden)' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via