Vacature: Administratief Medewerker Veenwouden

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Feanwâlden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Is administratie jou op het lijf geschreven? Heb je affiniteit met de technische branche? Kun jij boekhouden, ben je goed met cijfers en heeft administratie voor jou geen geheimen? Werk je graag in een MKB bedrijf met een klein hecht team? Dan is dit de functie die goed bij jou past! 

Voor onze opdrachtgever uit de regio Veenwouden zoeken wij een administratief medewerker die breed inzetbaar is. Door het wegvallen van een collega zoeken we per direct een nieuwe collega. Het bedrijf is snel gegroeid en hierdoor komen er steeds meer administratieve taken bij de planning te liggen. Hierdoor is er gekozen om een nieuwe functie te creëren wat een combinatie van receptionist en administratief medewerker is. Je bent verantwoordelijk voor alle inkomende mail, telefoon en aanvragen van de website. Je zorgt ervoor dat deze aanvragen goed worden geïnventariseerd en bij de juiste collega terecht komen. Daarnaast zorg je voor een goede administratie en verwerking van de in- en verkoopfacturen. Hiervoor maak je gebruik van software zoals Word en Accountview. 

Het is een rol die zich ontwikkelt in de loop der tijd omdat het een nieuwe functie is. Je moet hiervoor gestructureerd kunnen werken, maar ook kunnen schakelen als de situatie hierom vraagt. Het is een uitdagende functie waar je veel samenwerkt met andere leden van het bedrijf en waar veel waarde wordt gehecht aan proactief zijn. Oplossingsgericht denken en werken zijn hier een groot onderdeel van. Het gaat om een functie die eerst voor een bepaalde tijd is, maar bij goed bevallen is er een grote kans om een vaste aanstelling te krijgen bij de opdrachtgever. Dit ligt aan de ontwikkelingen binnen het bedrijf en de functie.

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring in een administratieve rol
  • Een afgeronde MBO opleiding
  • Een nuchtere en praktijk gerichte werkhouding
  • Je bent minimaal 28 uren beschikbaar
  • Je hebt ervaring met CRM en Office software

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf uit Veenwouden wat zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van staalconstructies voor nieuw- en verbouw en industrie. Het is een middelgroot bedrijf met ongeveer 20 werknemers. Het bedrijf heeft een werkplaats, monteursafdeling en een kantoor waar de werkvoorbereiding zit. Bij onze opdrachtgever in de constructie en staal kom je te werken in een gezellig Fries bedrijf. Er werkt een hecht team en er wordt veel waarde gehecht aan collegialiteit. Er wordt gezorgd voor een veilige en nette werkplek waar ook oog is voor de mens. Samen werken zij niet alleen aan een stevige constructie maar ook aan een goede arbeidsbasis! Het bedrijf is op werkdagen geopend van 07:00 - 17:00, de werkuren zullen hier ook binnen vallen.

Wat wij bieden

Het salaris ligt tussen de  € 11,- tot € 16,- bruto per uur, dit afhankelijk van ervaring. Het gaat om een functie voor langere tijd en er is grote kans op een vaste aanstelling. Je krijgt pensioenopbouw, 8% vakantiegeld, 25 vaste vakantiedagen en ATV-opbouw (volgens CAO klein metaal).

Ben jij enthousiast geworden om als administratief medewerker in de techniek aan de slag te gaan? Wij komen graag met jou in contact. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatieknop, doe dit voor 09 oktober. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst, neem dan contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden. Tel.: 0511 72 60 00

Deel deze vacature via