Vacature: Onderhoudsmonteur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Houd je van afwisseling in het werk en ben jij een technische alleskunner? Voor onze opdrachtgever in Eelde zijn wij op zoek naar een fulltime onderhoudsmonteur voor het onderhouden van machines en wagens.

Als onderhoudsmonteur ga je samen met jouw collega monteur het materiaal bij de opdrachtgever onderhouden en repareren. Dit doe je zowel in de werkplaats in Eelde als bij de klant op locatie. Met jouw technische kennis en inzet onderhoud je de verschillende machines en wagens zoals hoogwerkers en reinigingsmachines. Je zorgt ervoor dat deze in een goede en veilige staat zijn zodat de klant en de collega's er veilig mee kunnen werken. Bij de opdrachtgever wordt gebruik gemaakt van machines met verschillende schoonmaaktechnieken. Doordat er met zoveel verschillende machines wordt gewerkt en jij deze onderhoudt heb je veel afwisseling in het werk. 

Als onderhoudsmonteur ben jij flexibel en stressbestendig. Je weet hoe je jouw werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren en werkt hierbij goed samen met collega's. Hierbij ga je probleemoplossend te werk.

Functie-eisen

  • in bezit van rijbewijs B
  • MBO 3 afgerond, bij voorkeur in een technische richting
  • ervaring in techniek of aantoonbaar technisch onderlegd

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in industriële reiniging (food), gevelreiniging, gevelrenovatie, gevelbescherming, glasbewassing en gebouwenbeheer. Sinds de oprichting zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners in de genoemde branches. Snel en adequaat werken is hun motto, maar daarbij tornen zij nooit aan de veiligheid en hun kwaliteitsnormen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime werkplek in een team waar ze nuchter zijn, van gezelligheid houden en waar samenwerken voorop staat. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Je ontvangt hierbij een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis, opleidingsniveau en leeftijd. Naar verwachting ligt dit tussen de € 12,41 en € 15,- bruto per uur. 

Wil jij graag aan de slag als onderhoudsmonteur? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze leuke vacature. Heb je nog vragen over deze vacature onderhoudsmonteur of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via