Vacature: Industrieel reiniger Imperial Tobacco

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zoek jij een baan waar je tussen de 24 en de 40 uur per week aan de slag kan? Dan hebben wij een super leuke vacature in de industriële reiniging. Je zult aan de slag gaan in de welbekende tabakfabriek in Joure, hier is een team van collega's  jong en oud werkzaam. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de schoonmaak in de fabriek.

Jouw takenpakket is super breed en afwisselend. Onder andere het schoonmaken van machines en apparatuur op verschillende afdelingen behoren tot jouw taken. Voornamelijk zal je hier met een stofzuiger aan de slag gaan. Ook zorg je ervoor dat de productieruimte er weer blinkend uit komt te zien. Het is een pittige klus, maar aangezien vele handen licht werk maken heb je samen met je team de klus binnen 8 uur geklaard. Je kunt in principe aan de gang in dagdiensten maar het is ook mogelijk om 1 nacht per week mee te pakken. Het voordeel van der nacht is dat je tussen 21:30 uur en 6:00 uur een toeslag ontvangt van 150%. Dat is leuk bijverdienen! Werkdagen worden in overleg bepaald maar vinden plaats tussen de maandag en de vrijdag. Je werktijden liggen tussen 07:00-16:00.Onze opdrachtgever is redelijk flexibel en schakelt graag snel. Geef jij ons je wensen door?

Functie-eisen

  • 18 jaar of ouder
  • Woonachtig in de omgeving van Joure
  • bereidwillig om een VOG aan te vragen (op kosten van Abiant)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Joure is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat zich vooral richt op schoonmaakwerkzaamheden in de foodindustrie. Je komt te werken bij een hecht en gezellig team. Elke week weer zetten jullie je samen in voor een blinkend resultaat. Er werken ongeveer 200 medewerkers bij het bedrijf, waarvan jij in een team met 10 collega's komt te werken.

Wat wij bieden

Het gaat om een parttime of fulltime functie waarbij de dagen in overleg worden bepaald. Het salaris ligt op €11,83 bruto per uur, vanaf 21 jaar. Naarmate je meer ervaring krijgt stijgt het loon mee. Wanneer je op vrijdagnacht werk komt hier nog een toeslag overheen. Dit alles wordt bepaald aan de hand van de cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als industrieel schoonmaker in Joure. Solliciteer dan voor 12 oktober. Heb je nog vragen over de vacature “ Industrieel reiniger Imperial Tobacco”? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via