Vacature: Coördinator Bedrijfsbureau

  • Salaris Tussen € 2600,- en € 3500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Als coördinator bedrijfsbureau geef je leiding vanuit een veelzijdige rol, waarin alle werkprocessen binnen de projecten in Nederland door jou worden bewaakt. Je bent resultaat- en budgetverantwoordelijk en hebt de de leiding over de afdelingen engineering, werkvoorbereiding en planning. 

In de beginfase van elk project ben je verantwoordelijk voor het juist en tijdig aanleveren van calculaties aan de afdeling commercie. Vervolgens ben jij verantwoordelijk dat alle noodzakelijke voorbereidende activiteiten tijdig en compleet aan de afdeling operations worden opgeleverd. Denk hierbij aan de aanvraag van vergunningen, de engineering, werkvoorbereiding en het samenstellen van productiedossiers. In de uitvoeringsfase ondersteun je de projectleider en uitvoerders als vraagbaak. Gedurende het proces bewaak en rapporteer je de resultaten, inclusief de financiële resultaten. Indien noodzakelijk neem je corrigerende en preventieve maatregelen.

Als coördinator bedrijfsbureau zorg jij naast een goede afstemming tussen alle betrokken afdelingen en partijen ook voor het commerciele oog binnen elk project zodat alle kansen goed worden benut. Je bent niet bang om mensen aan te sturen en activiteiten op het juiste moment aan te sturen. Inhoudelijk weet je waar je over praat en ben je ook degene die de structuur en stabiliteit behoudt binnen de afdelingen en resultaten. Kortom, neem jij deze touwtjes in jouw handen? 

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau bij voorkeur opleiding Telecom en civiele techniek;
  • Kennis van project-, risico- en omgevingsmanagement;
  • Kennis van CROW-regelgeving, RAW-besteksystemen en EMVI aanbestedingswetgeving en procedures;
  • VCA-vol;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in relevante vergelijkbare functie;
  • Kennis en beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het goed, efficiënt en veilig aanleggen netwerken. Ze maken gebruik van unieke technieken en bieden een totaaloplossing van graaftechnieken, het blazen en lassen van glasvezelkabels tot volledig aangelegde netwerken. Voornamelijk werken zij in de Benelux en Duitsland maar er zijn ook opdrachten wereldwijd. De organisatie heeft een platte structuur waarbij de werksfeer als gemoedelijk en gedreven kan worden omschreven. Alle medewerkers zijn vakbekwaam, hebben passie voor het dak en dragen betrouwbaarheid uit.

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime baan met een uitstekend salaris tussen de €2600,-  en €3500,- passend bij jouw kennis en ervaring. Een fijne en informele werksfeer, waarbij we de benodigde prestaties met plezier en enthousiasme behalen. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de Nederlandse organisatie alsook kansen binnen de gehele organisatie. 

Heb je nog vragen over de vacature als Coördinator Bedrijfsbureau of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met Jurriën van Beek, adviseur werving en selectie op 06 51362748.

Deel deze vacature via