Vacature: Housekeeper

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats MEPPEL
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Zorg jij er graag voor dat alles er weer spik en span uit ziet? Ben jij op zoek naar parttime baan als schoonmaker en vind jij het heerlijk om zelfstandig te werken? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een housekeeper in Meppel.

Een parttime baan in een fabriek waar ze jouw inzet als housekeeper goed kunnen gebruiken. Als housekeeper maak jij volgens een vast schema de 6 verdiepingen van de fabriek schoon. Met jouw oog voor detail en hygiëne zorg jij er voor dat alle fabrieksruimten weer spik en span zijn. Als housekeeper bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit het stoffen, moppen, stofzuigen en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. 

De werkzaamheden vinden plaats in een veevoeder bedrijf wat ervoor zorgt dat het er wel erg stoffig is en dat dagelijks goed schoongemaakt moet worden. Daar ben jij gelukkig niet vies van. Pak jij deze uitdagende klus met beide handen aan? Er heerst een prettige werksfeer en de kandidaat kan het project helemaal eigen maken omdat hij “alleen” werkt. Vacature is per direct beschikbaar in verband met het inwerken door de huidige medewerker. VCA verplicht.

Functie-eisen

  • VCA certificaat
  • rijbewijs B
  • aanpakkersmentaliteit 
  • flexibel

Over het bedrijf

Je komt te werken in fabriek waar een prettige werksfeer heerst en waar je de rol als housekeeper helemaal eigen kunt maken. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie voor 15 uur per week verdeeld over de week met vaste werktijden en je komt te rijden in een auto van de opdrachtgever. Bij deze opdrachtgever heerst een prettige werksfeer en na een korte inwerkperiode kun jij je de rol als housekeeper helemaal eigen maken. Je ontvangt een bruto uurloon conform cao Schoonmaak. De hoogte van het uurloon ligt tussen de € 11,83 en € 12,41 bruto per uur en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben je geïnteresseerd in deze leuke vacature? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk en je kunt op korte termijn beginnen! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'houskeeper'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Lisa of Daniëlle.

Deel deze vacature via