Vacature: Onderhoudsmonteur E&I DOW

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 3800,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij twee rechterhanden en ben je een ster in technisch onderhoud? Wij zoeken een onderhoudsmonteur E&I bij DOW!

Als onderhoudsmonteur E&I bij DOW  ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de onderhoudstaken. Je bekijkt of er problemen zijn met de uitvoering van het werk op het gebied van techniek of veiligheid. Je draagt zorg voor het onderhoud aan de machines en lijnen. Je bent in staat om storingen op te sporen en te analyseren. Dan beoordeel je zelf of je in staat bent om deze werkzaamheden uit te voeren, of dat je de hulp van collega's inschakelt. Dit kan gaan om zowel preventief als reparatiewerk aan alle standaard instrumentatie. 

  • je hebt alle basistechnieken in huis om rotating equipment te repareren (enkeltraps centrifugaalpompen, meertraps, centrifugaal-pompen, vacuümpompen, blowers, kleine stoomturbines, verdringerpompen, tandwielkasten)
  • je kunt bij meet & regelapparatuur storingen opzoeken en zelfstandig repareren (P en dP transmitters, inline flowmeters, niveaumeters, temperatuurmetingen, regel- en vlinderkleppen)

Ook check je of alle gereedschappen en machines aanwezig en beschikbaar zijn. Wanneer nodig vraag je vergunningen aan. Ook verricht je andere (licht) administratieve taken zoals het invullen van (werk)bonnen. Je houdt de klant op de hoogte van de gang van zaken, indien niet tijdig geleverd kan worden of er wijzigingen zijn in de planning geef je dit door. Verder loop je controle- en kwaliteitsrondes, je biedt ondersteuning aan het onderhoudsteam en draagt waar nodig verbetervoorstellen aan. Bij alle werkzaamheden houd je de veiligheidsvoorschriften en protocollen in acht.

Functie-eisen

  • minimaal mbo-3 opleiding E&I
  • bij voorkeur ervaring in een onderhoudsomgeving
  • VCA-VOL certificaat (kan nog behaald worden)

Over het bedrijf

DOW combineert chemie, biologie en fysica om de innovatieve producten in verschillende belangrijke markten te creëren. Zij bieden vooruitstrevend denken en innovatie aan markten over de hele wereld met oplossingen die essentieel zijn voor de menselijke vooruitgang. Bij DOW wordt kunststof geproduceerd dat onder andere gebruikt wordt in matrassen, meubelen, koelkasten, dashboards en mobiele telefoons. Dow is sinds 1955 actief in de Benelux. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 4.000 medewerkers in dienst op acht grote locaties in Nederland (Terneuzen, Delfzijl en Dordrecht) en België (Antwerpen, Brussel, Tertre, Zwijndrecht en sinds 2016 Seneffe), waaronder zes productielocaties die producten leveren aan klanten in consumer care, infrastructuur en de verpakkingsindustrie.

Wat wij bieden

Een fulltime baan voor langere tijd! Het bruto maandsalaris ligt tussen de €2500,- en €3800,- per maand. Salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en opleiding(en). En uiteraard ontvang je een reiskostenvergoeding á 0,19 cent per kilometer. Daarnaast is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Is deze vacature 'onderhoudsmonteur E&I DOW' jou op het lijf geschreven? Dan zien we graag je cv tegemoet.  Abiant verzorgt voor deze vacature de werving & selectie. Heb je vragen of wil je meer weten bel dan gerust ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via