Vacature: Industrieel reiniger Fonterra

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij graag een contract bij een bedrijf met veel mogelijkheden voor de toekomst? Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zoeken we een industrieel reiniger bij Fonterra! Houd je van afwisselend werk en spreekt de industriële reiniging je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een prachtige baan met super leuke collega's, een droomjob!

De werkzaamheden variëren van handmatige reiniging tot aan het reinigen met behulp van hoge druk reinigers, veegmachines en andere apparaten. Je hebt een afwisselende job zo ben het ene moment de vloeren aan het reinigen, of sta je de sluizen te reinigen ook het schoonhouden van het buitenterrein kan tot je taken behoren. Je bent dus allround inzetbaar en zorgt er voor dat alle productieruimtes er weer spik en span uit zien.  Werken in de warmte is voor jou geen probleem, je doet je werk met plezier in ieder klimaat. Je kunt voor langere tijd aan de slag en bij het goed bevallen van beide kanten is een contract bij de opdrachtgever iets wat zeker gaat gebeuren. Ervaring in de industriële reiniging is niet noodzakelijk bij onze opdrachtgever. De wil om te leren is namelijk veel belangrijker. 

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (bereid te halen op kosten van Abiant)
  • beschikbaar in dagdiensten

Over het bedrijf

Voor Fonterra zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger in Heerenveen. Onze opdrachtgever beschikt over jarenlange kennis en ervaring in de industriële (food) reiniging. Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor de reinigingswerkzaamheden in de (food) industrie. Tijdens en na het productieproces reinig je de werkomgeving en machines zodat de industriële processen (zo optimaal mogelijk) doorgang kunnen vinden. Er zijn al vele collega's op vast contract gekomen bij onze opdrachtgever, mooie omscholingstrajecten en blije medewerkers genoeg! Kortom een super toffe werkgever waar je van op aan kunt.

Wat wij bieden

Wij bieden een super leuke baan binnen een tof en enthousiast team. Over het algemeen word je ingezet in dagdiensten van 07:00-16:00. Het start salaris voor een industrieel reiniger is € 12,41 bruto per uur conform cao schoonmaak. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Heerenveen omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als industrieel reiniger bij Fonterra in Heerenveen? Heb je nog vragen over de vacature 'Industrieel reiniger Fonterra'? Neem dan voor 14 oktober contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via