Vacature: Melker avond

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 3 uur
  • Standplaats Dwingeloo
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Dwingeloo zijn wij op zoek naar een melker voor in de avonduren. Heb jij ervaring als melker en ben jij op maandag en dinsdag beschikbaar? Reageer dan op deze vacature.

Je gaat zo'n 300 koeien melken in een carrousel. De melktijden zijn van 17.30 uur tot circa 20.15 uur. Naast het melken van de koeien zorg je ervoor dat de koeien klaarstaan in de wachtruimte, ze de melkruimte inlopen en de melkstal na afloop weer schoon wordt gemaakt. Deze baan is goed te combineren naast je studie.

Functie-eisen

  • ervaring als melker
  • beschikbaar op maandag en dinsdagavond

Over het bedrijf

Je komt te werken op een melkveebedrijf waar zo’n 300 koeien worden gemolken. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek bij een modern melkveebedrijf. Je krijgt de kans om zelfstandig de koeien te melken. Afhankelijk van jouw werkervaring als melker ontvang je een bruto uurloon tussen de € 10,67 en € 14,- bruto per uur. De beloning is conform cao Dierhouderij productiegericht en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de ervaren melker die op zoek is naar een leuke (bij)baan? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via