Vacature: Stratenmaker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Voer je graag fysiek werk uit, heb je vaker gewerkt als stratenmaker en ben je op zoek naar een leuke werkplek? Voor een opdrachtgever in Assen zijn wij op zoek naar een stratenmaker.

Jij gaat het straatwerk uitvoeren bij zowel bedrijven als bij particulieren. Jij gaat terrassen, parkeerplaatsen en opritten aanleggen of legt een complete straat aan in bijvoorbeeld een woonwijk. Hierbij ga je het oude straatwerk uitbreken en zet het nieuwe straatwerk uit. Je brengt de ondergrond op de juiste hoogte, trilt de zandbedden aan en klopt de tegels en stenen aan. Tevens behoort het stellen van trottoirbanden en het uitvoeren van alle overige voorkomende werkzaamheden tot jouw werkzaamheden. Als stratenmaker is fysiek en zwaar werk voor jou geen enkel probleem. Je weet precies hoe je het handig kunt aanpakken, zodat het voor jou en het team goed werkbaar is.

Functie-eisen

  • in het bezit van vca
  • in staat fysiek werk uit te voeren
  • fulltime beschikbaar
  • aanpakkersmentaliteit

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een opdrachtgever dat zo’n 30 jaar bestaat. Ze richten zich op grondwerk, riolering, bestrating en onderhoudswerkzaamheden in Assen en omgeving. Ook kun je er terecht voor het huren van bijvoorbeeld rijplaten, graafmachines en pompen.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie tot minimaal het einde van het jaar. Bij goed bevallen is de kans reëel dat je voor nog langere periode wordt ingezet. Je ontvangt een salaris tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de stratenmaker waar wij naar op zoek zijn en word je enthousiast van de vacature stratenmaker? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature en ga gelijk aan de slag. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via