Vacature: Allround administratief medewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround administratief medewerker. Tijdens jouw werkdag neem jij de telefoon op, controleer je de planning en zorg jij ervoor dat de klanten die langs komen een warm welkom krijgen. Op jouw werklocatie kunnen zowel klanten als leveranciers langs komen voor het ophalen en/of brengen van diverse spullen en het is jouw taak om dit in goede banen te leiden. Zo zorg je ervoor dat de juiste opslagcontainer bereikbaar is en verkoop je eventueel ook nog extra verhuisdozen. Daarnaast ben jij de directe ondersteuning van de bedrijfsvoering en help jij mee met de planning voor de adviseurs en verhuisteams. Tevens informeer je de klanten en leveranciers en zorg jij dat alles administratief in de juiste mappen zit. Ervaring met facturatie en offertes verwerken is een pré. Ben je ook nog eens online heel handig? Ideaal, dan kan jij ook onze nieuwe posts voor social media maken en zorg jij ervoor dat we online goed bereikbaar zijn en blijven. 

Ben jij niet bang om de telefoon op te pakken en bewaak jij goed het overzicht? Dan ben jij zeker geschikt voor deze functie en reageer dan snel! 

Functie-eisen

  • Jij hebt ervaring met administratief werk
  • Jij bent klantgericht en denkt in oplossingen
  • Jij bent woonachtig rondom stad Groningen

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een echt familiebedrijf met ervaring en kennis binnen de verhuisbranche. Ze werken met een kleinschalig team maar bereiken daarmee grote stappen. Het verhuisbedrijf bestaat al sinds 1949 en sindsdien hebben zij zich ontwikkeld van een regionale verhuizer tot een internationale verhuizer. Na verloop van tijd zijn daar steeds meer diensten bij gekomen en zijn ze ook een betrouwbare partner voor inboedelopslag, goederenopslag, archiefopslag en het leveren van eersteklas verhuismaterialen zoals verhuisliften of verhuisdozen.

Wat wij bieden

Sta jij klaar om bij voorkeur per direct aan de slag te gaan als Allround administratief medewerker? Dan bieden wij jou een verantwoordelijke functie bij dit familiebedrijf. Salarisindicatie tussen € 11,- en € 14,- bruto per uur.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan ontvangen wij graag voor 14 oktober jouw cv inclusief motivatie.Heb je nog vragen of wil je meer weten over het bedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met Abiant Groningen via 050-5942840.

Deel deze vacature via