Vacature: Meewerkend voorman groen

  • Salaris Tussen € 2400,- en € 2800,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als enthousiaste groenmedewerker ben jij al tijden op zoek naar een nieuwe uitdaging in het groen! Je word blij van kennis delen en samen met het team de klus klaren. Onze opdrachtgever uit Heerenveen is op zoek naar een enthousiaste meewerkend voorman groen die flink van aanpakken weet en die aan elke dag een positieve twist geeft! Je kunt in overleg al snel beginnen en het jaarrond aan het werk. Volop toekomstperspectief en een vast contract ligt voor het grijpen.

Als meewerkend voorman groen ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende aanleggroenprojecten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan bedrijfstuinen, schoolpleinen, parken, binnentuinen en daktuinen. Elk project is weer anders en bij onze opdrachtgever is er veel variatie in werkzaamheden. Je bent een spin in het web en je staat tussen de projectleiders en de medewerkers van het bedrijf. Je werkt dus volop mee maar je bent ook verantwoordelijk voor het bijhouden van de uren, materialen en de voortgang van je collega's. Ook in het onderhoud weet je van aanpakken en stuur je de ploeg aan. Samen zorgen jullie voor een duidelijke planning en werken jullie klus voor klus af. Het teamgevoel is super belangrijk en ze willen graag een langdurige samenwerking met je aan gaan. Mar ook als je alleen in de wintermaanden beschikbaar bent gaat onze opdrachtgever graag het gesprek met je aan. De voorkeur gaat echter uit naar iemand die voor onbepaalde tijd beschikbaar is. Kortom een uitdagende functie waar je flinke stappen kunt maken en waar je het zeker naar je zin gaat hebben.

Functie-eisen

  • Relevante werkervaring in het groen
  • VCA-VOL
  • BE rijbewijs (bereid te halen)
  • B rijbewijs
  • Opleiding groenbeheer/hovenier (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de Europese groene markt. Het bedrijf zit in meerdere landen in Europa en ook in Nederland zijn ze volop aanwezig. In Nederland zijn er circa 350 medewerkers in dienst en zijn ze volop aan het groeien. Ontwikkeling staat voorop en er word geïnvesteerd in een duurzame relatie met hun medewerkers en klanten. Kortom zij willen jou dus nooit meer kwijt! Ze staan bekend om het opleiden van personeel en dit doen ze ook met veel groene passie. Niks is te gek en ze weten in elk project waarde toe te voegen en tot een prachtig resultaat te komen. Wil jij ook iedere dag met veel plezier naar het werk toe? Ze ontvangen je met open armen!  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor onbepaalde tijd. Een contract met vaste uren is 1 van de mogelijkheden bij gebleken geschiktheid. Als meewerkend voorman ligt jouw salaris tussen de € 2400,00 en € 2800,00 per maand, afhankelijk van jouw kennis en werkervaring. Het loon is conform de cao Hoveniersbedrijven.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag als meewerkend voorman aan het werk in het groen? Twijfel niet en reageer voor 14 oktober! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Meewerkend voorman groen' Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via