Vacature: Ochtendmelker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 5 uur
  • Standplaats Ekehaar
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij op donderdag en vrijdagochtend beschikbaar en heb jij ervaring met het melken van koeien? Reageer dan snel op deze vacature want in de buurt van Hooghalen zijn wij op zoek naar een ochtendmelker.

Als ochtendmelker ga jij op donderdag en vrijdagochtend zo'n 150 koeien melken in een 2 x 10 rapit exit melkstal. Een melkbeurt duur zo'n 2,5 uur en de koeien worden twee keer daags gemolken. Jouw belangrijkste taak is het melken van de koeien. Voor aanvang van het melken zorg je dat de koeien worden opgesloten in de wachtruimte en begeleid je de koeien de melkstal in. Nadat de laatste koe is gemolken maak je de melkstal schoon. Omdat het melkveebedrijf niet met het openbaar vervoer te bereiken is ben je in het bezit van eigen vervoer.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring als melker
  • beschikbaar op donderdagochtend en vrijdagochtend
  • in bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

De melkveehouderij is gevestigd vlakbij Hooghalen en heeft zo'n 150 melkkoeien en jongvee.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke (bij)baan op een net melkveebedrijf. Wanneer je 21 jaar of ouder bent ontvang je een bruto uurloon tussen de € 10,67 en € 14,- per uur conform cao dierhouderij productiegericht. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en heb je ervaring als melker? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start morgen nog als melker. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via